Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009






Έχοντας κληρονομήσει την οικοδομική εμπειρία δύο γενεών πορευόμαστε με στόχο την υλοποίηση των δικών σας προσδοκιών,με γνώμονα την άριστη εργασία,τις λογικές τιμές και την άψογη συνεργασία.
Εκεί που η αλλαγή,η διακόσμηση,η ανακαίνιση,το χρώμα και η λειτουργικότητα συναντιώνται,εκεί θα βρείτε το δικό μας μεράκι και το πάθος για την δουλεία μας.
Έιμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε και τις πιο υψηλές απαιτήσεις και να διαμορφώσουμε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί.
Το δίκτυο συνεργατών μας είναι έτοιμο για οποιαδήποτε υπηρεσία στο χώρο της οικοδομής,με καινοτομίες και προτάσεις πάντοτε κάτω απο την δική μας επίβλεψη και μελέτη.
Το γραφείο μας βρίσκεται στην λεωφ.Βραυρώνος και Κρήτης(8η στάση)στην Αρτέμιδα Αττικής,τηλεφωνείστε μας ή επισκεφθείτε μας, για να αναλάβουμε άπο το πιο μικρό ΄΄μερεμέτι΄΄ μέχρι και την εξ ολοκλήρου ανέγερση ή αποπεράτωση ή ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και αφήστε την εμπειρία μας,τον αυστηρό χρόνο παράδοσης έργου και τις ασυναγώνιστες τιμές μας να λειτουργήσουν ως αγχολυτικό για εσάς.